Ταξιδεύοντας

Travelling

  • Ταξιδεύοντας #5: Συνειδητοποιείς πως το σπίτι σου δε βρίσκεται σε ένα μέρος γιατί πολύ απλά μαθαίνεις να το κουβαλάς μαζί σου και να το “χτίζεις” μέσα στο κεφάλι σου μέρα με τη μέρα! Το επιπλώνεις με αναμνήσεις, με καλούς φίλους που συναντάς στο δρόμο σου αλλά και με τους δικούς σου αγαπημένους, με όμορφες στιγμές και χρωματιστές εικόνες και έτσι καταβάθος δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ. Το σπίτι σου πάει όπου πας κ εσύ
  • Ταξιδεύοντας #4: Μαθαίνεις να παρατηρείς με μεγαλύτερη προσοχή τα πράγματα και τα πρόσωπα γύρω σου. Μαθαίνεις να κοιτάς ψηλά και να βρίσκεις την ομορφιά σε ένα μπαλκόνι, σε ένα σπασμένο τζάμι, σε μια παλιά επιγραφή, σε ένα βλέμμα. Τα αντιμετωπίζεις όλα σαν καινούρια και τιποτα δεν το λαμβάνεις ως δεδομένο. Νομίζω πως αυτό είναι ένα από τα πιο ωραία δώρα που παίρνεις μαζί σου επιστρέφοντας από ένα ταξίδι. Γιατί ακόμα και στην πόλη που γεννήθηκες και νομίζεις πως την ξέρεις απέξω, υπάρχει πάντα κάτι νέο που σε περιμένει να το ανακαλύψεις ως άλλος τουρίστας. Αρκεί να σηκώσεις το βλέμμα σου ψηλά.
  • Ταξιδεύοντας #3: Το ταξίδι επιβάλλει πάντα και την επιστροφή. Επιστροφή για να χωθείς στην αγκαλιά αγαπημένων προσώπων, να ακούσεις την οικεία φωνή φίλων, να περπατήσεις ξυπόλυτος στο πάτωμα του σπιτιού σου, να χωθείς για ώρα στο μπάνιο και να μη βιαστείς να βγεις. Το ταξίδι επιβάλλει την επιστροφή στο οικείο… μέχρι ο δρόμος να σε βγάλει πάλι προς αναζήτηση του αγνώστου.
  • Ταξιδεύοντας #2: Σήμερα άφησα την Ο. πίσω και βρίσκομαι Bogotá. Σκέφτομαι πως το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να το κάνω μόνη μου, όχι για να αποδείξω ότι είμαι ανεξάρτητη, δυνατή και τέτοιες βλακείες αλλά για να δω αν τα έχω πραγματικά καλά με τον εαυτό μου.
  • Ταξιδεύοντας #1: Η μαγεία των μακρινών ταξιδιών δεν είναι τα αξιοθέατα αλλά το ότι γνωρίζεις κόσμο από κάθε γωνιά της γης, μαθαίνεις πράγματα για χώρες που δεν έχεις πάει ποτέ και εμπνέεσαι από άτομα που βρίσκονται on the road πάνω από 6 μήνες. Αυτό το ταξίδι με γέμισε με εικόνες, σχέδια για το μέλλον και νέους φίλους από Παναμά, Χιλή, Ισπανία, US και Φιλανδία. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s